Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σε συνέχεια των χτεσινών

Σήμερα τα θέματα είναι οι διαγραφές στα κόμματα (χέστηκε η Φατμέ με τους καιροσκόπους και όσους λένε ψέματα στον εαυτό τους) και οι καταστροφές στην Αθήνα. "Πλήγμα στον πολιτισμό" πέτυχα χτες τη νύχτα τίτλο στη ΝΕΤ! Ένα ζάπινγκ σήμερα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν οι δημοσιογράφοι και τα δελτία είναι τόοοοοσο βαλτοί ή τόοοοσο απορροφημένοι από το "να τσιμπήσει ο κόσμος" που δεν το καταλαβαίνουν.

Την ίδια ώρα τον τηλεοπτικό χρόνο τρώνε τέτοια θέματα και όχι η χτεσινή αντίδραση, η χτεσινή απόφαση για το μέλλον της Ελλάδας και η χτεσινή στάση της αστυνομίας. Πρωταγωνιστές στα δελτία δεν είναι αυτοί που υπέγραψαν ή είχαν υπογράψει παλιότερα και τώρα "καθάρισαν τη συνείδησή τους" με χλωρίνη και απορρυπαντικό, αλλά οι καταστροφές που έγιναν στο κέντρο. Κι εδώ αναρωτιέσαι πάλι: τόσο άμεση και οργανωμένη αντίδραση στους διαδηλωτές και όταν υπήρχαν μόνο μπαχαλάκηδες που τα σπάγανε περνούσε η ώρα, γράφανε τα έκτακτα δελτία, μεγάλωναν οι καταστροφές (πρέπει η καταστροφή εκτός Βουλής να πλησιάζει σε μέγεθος την εντός Βουλής για να πάρει τα φώτα από εκεί "δικαιολογημένα"...) είχαν ξεμείνει από μέσα και τρόπους αντιμετώπισης; Είναι τόσο άχρηστοι ή ήταν και αυτά στημένα για την επόμενη μέρα; Μιλάνε για "οργανωμένο σχέδιο να καεί η Αθήνα", αλλά δε μας είπαν αν το κάνανε οι ίδιοι ή όχι!

Και μέσα σε όλα αυτά βγαίνουν και μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας! Δεν ξέρω αν η προβοκάτσια είναι κρατική ή όχι, αλλά αν δεν είναι είναι παρακρατική και με την ανοχή των αρχών. Ο λόγος είναι απλά η ανικανότητά τους; Κάντε ένα ζάπινγκ και νομίζω ότι θα αλλάξετε γνώμη (αν όχι χώρα διαμονής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου