Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Άσυλο ανιάτων

Μαζί με πολλά άλλα ωραία σήμερα δρομολογήθηκε και η κατάργηση του ασύλου. Τώρα δε θα κρύβεται εκεί ο Ψωμιάδης και θα τον πιάσουν αυτοί που τον καταζητούν τόσο καιρό, θα είμαστε ασφαλείς όπως ήταν χτες στο Βόλο, δε θα γίνονται παράνομες πράξεις κατά το παράδειγμα της πλατεία Ομονοίας και αν εξακολουθεί να φυτεύεται χασίς, όπως και στα παρτέρια στο στρατό, δε θα υπάρχει πρόβλημα αφού θα είναι νόμιμο...

Ευχαριστούμε την κυβέρνηση του σοσιαλιστικού κόμματος (μέλος της οποίας και η Δαμανάκη και πολλοί άλλοι που ξέρουν τι θα πει άσυλο αλλά...τα έλεγε ο Τσακνής!) που κατάργησε το άσυλο και όχι τις σαφώς κομματικές παρατάξεις ας πούμε. Κάποιοι αντί να είναι στο άσυλο ανιάτων παίρνουν αποφάσεις και καταργούν το πανεπιστημιακό άσυλο, γιατί φαίνεται αυτό φταίει και είναι όλα έτσι όπως είναι στους δρόμους που δεν έχουν άσυλο, όπως στα παραδείγματα που ανέφερα.

Και δεν είναι μόνο το άσυλο σε αυτό το νομοσχέδιο, είναι πολλά στραβά και κάποια καλά που μπάζουν τόσο ώστε γίνονται χειρότερα. Το ότι η κατάσταση είναι για τα μπάζα δε δικαιολογεί μια αλλαγή που θα χειροτερέψει το χάλι ή θα το κάνει διαφορετικό χάλι. Κάτι τέτοιες στιγμές σε πιάνει η απόγνωση και καταλαβαίνεις γιατί οι ηττημένοι είναι αυτοί που κουράζονται πρώτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου