Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Διακοπές!

Μάζεψα τα πράγματά μου και μετράω τις ώρες για να φύγω! Την Κυριακή ταξιδεύω επιτέλους για διακοπές. Και εννοώ διακοπές, όχι κάτι 3ήμερα που έκανα μέχρι τώρα αριστερά-δεξιά, ούτε μπάνιο, διάβασμα, άραγμα και έξοδο σε σπίτι εκτός Αθήνας. Όλα αυτά είναι ωραία και ενδιαφέροντα, αλλά μετά από πολύυυυ καιρό θα πάω ξανά διακοπές. Θα φύγω για 7-8 μέρες (ανάλογα πώς μετράει κανείς) με έναν πολύ καλό φίλο τον οποίο θα τον χάσω για τα επόμενα κάμποσα χρόνια και θα πάμε να συνδυάσουμε τα πάντα όσο είναι δυνατόν κάπου που και να γλεντήσουμε θα μπορούμε και να ησυχάζουμε και να το παίξουμε τουρίστες και να το παίξουμε τρέντι και γενικά να προσπαθήσουμε να ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτές τις μέρες μαζί με άλλη ωραία παρέα που ξέρουμε και θα βρούμε εκεί και άλλες παρέες που θα γνωρίσουμε (καλοκαίρι είναι! ).
Το ερώτημα είναι, αυτό είναι διακοπές; Από τι; Γιατί εμένα αυτό μου φαίνεται ζωή! Και αν οι διακοπές είναι ζωή, αυτό το οποίο διακόπτουν τι είναι;
Δεν ξέρω και για τις επόμενες μέρες ελπίζω να μη με νοιάζει κιόλας. Σβήνω μηχανές, ανάβω άλλες μηχανές και τα λέμε σε κανένα 10ήμερο, γιατί ως συνήθως 15αύγουστο θα χαλαρώνω στην άδεια Αθήνα σε διακοπές στο σπίτι. Μέχρι τότε επιβεβαιώστε ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή των καταχρήσεων και άμα φύγετε κι εσείς αφήστε το ίντερνετ να σας περιμένει, εκεί θα είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου