Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τέρμα τα ψέματα!

Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να αφήσουμε όλα αυτά τα ανούσια που μας απασχολούν και να ζητήσουμε απαντήσεις σε πραγματικά καυτά ερωτήματα. Πού είναι οι "Kimon and his gang" ή "band", δε θυμάμαι; Γιατί χάθηκε ο Χρήστος Σαντικάη και βγαίνει μόνο με παλιά cd με εκκλησιαστικό ρεπερτόριο την ώρα που όλοι θυμόμαστε ότι στον Παπαδάκη είχε τραγουδήσει και Πάριο; Πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η παλιά καλή μιλφάρα Έμη Λιβανίου; Πόσες διαφημίσεις διαφορετικών προϊόντων θα δούμε ακόμα με το Γιάννη Μπέζο; Πού κάνει καμάκι ο Περικλής Στεργιανούδης; Γρηγόρης Πετράκος χωρίς Τάμτα δεν υπάρχει; Πού περνάει το καλοκαίρι του ο Ντίνος του Μπιγκ Μπράδερ, ο άνθρωπος που ετοίμασε το έδαφος στους Βέγκας κι άλλους που δεν παίζει ρόλο αν τραγουδάνε και τι λένε αλλά αν κάποιος τους παρακολουθεί; Θα πάει ποτέ φαντάρος ο Γιάννης Τσαούσης ή μόνο από τον άντρα της Χρουσαλά τα περιμένουμε όλα; Θα στολίσει ποτέ μελό μουσική το ξεβούλωμα της μύτης του Κώστα Βαϊμάκη ή τη βάζουμε μόνο για ρεπορτάζ με τη Μαρία Ιωαννίδου που ξεπέρασε τον καρκίνο, μια ασθένεια που δεν ονομάζει η μισή Ελλάδα; Και επιτέλους, γιατί δε βγήκε ποτέ στο τηλέφωνο ο Δούρος; Επιτέλους Σταμάτη Μαλέλη σταμάτα να λες το όνομα "Αντρέας Παπανδρέου" κάθε 8 λεπτά και αντί για την ασχολία σου με την πολιτική δώσε στο λαό που γαλούχησες με τους υπόλοιπους wannabe Μαλέληδες την πληροφόρηση που τους πρέπει!

Υ.Γ.: Μιας και κάνουμε ερωτήσεις, πόσο περισσότερο "βλάπτουν τον τουρισμό και τα γύρω μαγαζιά" οι σκηνές στο Σύνταγμα για να χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα από τα πρεζάκια και το παραεμπόριο στις πλατείες και τις πουτ@νες στη μισή Πατησίων (και όχι μόνο) από νωρίς το βράδυ ;

1 σχόλιο:

  1. Adinato na pistepso oti gnorizes ola auta ta onomata.. Alitheia. Oute ego de thimamai poioi einai oi misoi apo autous..

    P.S: Apisteuti milfara i Emy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή