Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Πράσινα" (και όχι μόνο) παραδείγματα αθλητικής παιδείας

Όταν η πανάθα έγινε πολυμετοχική άκουγα για τον Πατέρα ότι "τον έβαλε ο Τζίγκερ για γλάστρα", "είναι ο άμπαλος που κατέστρεψε τον Εθνικό" κι άλλα τέτοια. Τώρα πρόκειται για τον "αναγεννητή της πανάθας", τον "επιτυχημένο και αναντικατάστατο πρόεδρο" κι άλλα τέτοια. Οι ίδιοι που τα γύρισαν τόσο πολύ μέσα σε 2 χρόνια λένε τώρα για τον Κωσταντόπουλο ότι "τον έβαλε ο Τζίγκερ για γλάστρα" και "δεν έχει επαφή με το ποδόσφαιρο". Τουλάχιστον, αυτόν δεν τον βγάλανε Ολυμπιακό (ακόμα). Αντί, λοιπόν, να πάνε τις κρυστάλλινες σφαίρες τους για απόσυρση, δεν περιμένουν να δούνε μήπως τους βγει κι αυτός καλός; Άλλο να έχουμε επιφυλάξεις, άλλο να προεξοφλούμε το μέλλον! Τα παραδείγματα είναι πρόσφατα και οι μελανιές από τις κωλοτούμπες νωπές...

Όταν πρωτοέπαιξε στην εθνική ο Σπανούλης ήταν ο "άσχετος που έχει κόλλημα μαζί του ο Γιαννάκης και τον βάζει συνέχεια να παίζει". Στη συνέχεια έγινε ο "παιχταράς της εθνικής που ξεχωρίζει", ο "nba-er", o "kill bill", o "v-span". Στους συλλόγους, όταν ήρθε στον ΠΑΟ του είχε φύγει η ρετσινιά του "νέωπα που τώρα μαθαίνει και ο Γιαννάκης τον βάζει συνέχεια" και τον λάτρευαν οι ίδιοι που τώρα τον βρίζανε. Επίσης, εκείνη την περίοδο (μέχρι πριν κάτι μήνες, δηλαδή) τον βρίζανε και του πετούσαν πράγματα αυτοί που τώρα τον λατρεύουν και τον αποθεώνουν, δηλαδή οι οπαδοί του ΟΣΦΠ. Οι ίδιοι οπαδοί που τους έκραζε όταν δεν έληξε ο αγώνας στο Σ.Ε.Φ. πριν κάτι μήνες και για να τους ευχαριστήσει θα φοράει τη φανέλα με το 7.

Σουρρεαλιστικό Μπόνους: "Είμαι Ολυμπιακός" δήλωσε ο (συμπαθής για εμένα τουλάχιστον) Ντένις Ρόμενταλ. Σίγουρα όταν ήταν μικρός είχε αφίσσα του Γαλάκου στο δωμάτιό του κι έκανε μικροδουλειές για να βάλει δορυφορική και να βλέπει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας όσο ήταν στη Δανία... ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου